Η Μικαέλλα είναι μια εξαιρετική μουσικός όπου πρόσφατα στο Youtube κανάλι κυκλοφόρησε η διασκευή / επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τώρα που θα φύγεις»,όπως μας πληροφορεί & η ίδια στη συνέντευξη. Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη & μου μίλησε για τις σχέσεις, την μουσική, αλλά & για τα σχέδιά της.
Πάμε να δούμε τι μου είπε;
1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την μουσική;
“Καταρχήν Τίνα θέλω να σε ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Είμαι μαμά, σύζυγος και μουσικός. Με τη μουσική ασχολούμαι επαγγελματικά περίπου 18 χρόνια. Δηλαδή από 16 17 ετών. Η αγάπη για τη μουσική εκδηλώθηκε νωρίς. Ασχολήθηκα νωρίς με το πιάνο, με το τραγούδι και περίπου στα 11 μου αν θυμάμαι καλά, άρχισα να γράφω κιόλας. Σπούδασα και σπουδάζω μουσική. Διδάσκω μουσική, δισκογραφώ, εμφανίζομαι ζωντανά κλπ.”
2.Τα τραγούδια σου από που τα εμπνέεσαι ;
“Άκουγα ιστορίες άλλων και δημιουργούσα. Είτε τυχαίες είτε δικών μου ανθρώπων. Κάποιες σπάνιες φορές έγραφα και για κάποια τεκταινόμενα. Δικά μου ήταν στίχοι / μουσική. Όταν προκύπτουν άλλες δουλειές πχ. για θέατρα κλπ., γράφω μουσικές εμπνευσμένη από το σενάριο και σεβόμενη πάντα τις υποδείξεις του εκάστοτε σκηνοθέτη. Αν χρειάζονται στίχοι και δεν έχω έτοιμους μέσα απ’ το σενάριο, τους πλάθω η ίδια μέσα απ’ το σενάριο. Τα τελευταία χρόνια όμως, για τραγούδια μου δεν μπορώ να πλάσω μόνη στίχο. Όποτε γράφω, γράφω κυρίως μουσική. Έχω όμως αρχείο από διάφορους ποιητές / στιχουργούς κι όταν ευκαιρώ, εμπνέομαι από τα γραπτά τους και μελοποιώ. Αν είναι ποίημα, κάνω η ίδια προσαρμογή στίχων.”
3.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;
“Τι να πω… Μεγάλο θέμα… Σχεδόν όλες οι σχέσεις είναι δύσκολες διότι δεν υπάρχει βίωμα. Και δεν μιλάω μόνο για τις ερωτικές. Όταν δεν υπάρχει βίωμα, απουσιάζουν τα συναισθήματα. Άρα απουσιάζει κι η ενσυναίσθηση σε πολλαπλά επίπεδα. Αλυσίδα. Ναρκισσισμός και εγωπάθεια και αντιζηλία σε έξαρση…”
4. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;
“Κι αυτό μεγάλο θέμα… Τα όνειρα δημιουργούν στόχους. Καλό αυτό. Καλό είναι όμως κι οι προσδοκίες να είναι σε συνάφεια με τα σωστά εχέγγυα. Να υπάρχει αυτογνωσία. Ναι να κυνηγούν τα όνειρά τους, να εξελίσσουν τους εαυτούς τους και να παλέψουν πολύ. Και εάν αποτύχουν, τουλάχιστον θα έχουν ζήσει το ταξίδι…”
5. Γράψε μας τους αγαπημένους σου στίχους από ένα δικό σου τραγούδι .
“Δεν τους διαχωρίζω τους στίχους μου σε αγαπημένους ή μη !
Ακυκλοφόρητοι δικοί μου είναι:
«Στο συρτάρι η ζωή…
Κρύβεται.  Μονολογεί.
Φως για λίγο, φως για να φύγω.
Σκοτάδι στου κόσμου το αντίο»”.
6.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτήν την εποχή: 
“Αυτή την εποχή με γυροφέρνει το «Μόνο για κείνη μη μου λες».
Στίχοι / μουσική έγραψε ο αείμνηστος Μάνος Ξυδούς
Ήταν μεγάλη μορφή στην ελληνική μουσική βιομηχανία, βοήθησε πολύ κόσμο…
 «(…) Μόνο για κείνη μη μου λες.  Την έχω κλείσει μες στο χθες»
7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;
“Καινούργια τραγούδια καινούργιες μουσικές να περιμένετε! Συζητώ για καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ας είμαστε όμως καλά και ας περάσει πρώτα όλο αυτό το δράμα που ζούμε παγκοσμίως…”
8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς.
“Με το όνομά μου γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες μπορείτε να με βρείτε σε Youtube, Facebook, Spotify, Instagram, Soundcloud, Twitter. Mikaella Papachrysanthou 
Υοutube Link «Τώρα που θα φύγεις» : https://www.youtube.com/watch?v=UsNfSd-ch7c
Να εγγραφείτε , να με ακολουθήσετε παρακαλώ! Πρόσφατα στο Youtube κανάλι κυκλοφόρησε η διασκευή / επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τώρα που θα φύγεις». Οι στίχοι ανήκουν στον Μάνο Ελευθερίου κι η μουσική στον Σταύρο Κουγιουμτζή. Και ευχαριστούμε θερμά τη Seed Point Music Publishing για τη χορήγηση κυκλοφορίας άδειας του τραγουδιού. Μεγάλη η χαρά κι η τιμή…”
9.Mια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou
“Στο site εύχομαι πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει να βοηθάει κόσμο με τα άρθρα του και τις συμβουλές του. Σε εσένα προσωπικά Τίνα μου εύχομαι να έχεις πάντα υγεία χαρά και δημιουργία!”


www.tinamichaelidou.gr