περιοδος αφραγκιας (θεσσαλονικη 11-03-2008)

Αγαπημένο μου blog,
Έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ μαζί σου. Θες γιατί είχα πολύ διάβασμα μέχρι σκασμού, μέχρι τελικής πτώσεως, θες επειδή σε βαριόμουνα. Μην τα πολυλογώ, σε είχα χεσμένο φίλτατο blog. Kι εσύ ''σιγά τα ωά'' θα μου πεις και θα έχεις και τα χίλια δίκια...
Γύρισα (ευτυχώς) χτες βράδυ από Αθήνα. Πέρασα ένα ονειρεμένο weekend με το αγόρι και εκλεκτούς και λιγοστούς φίλους. Πάλι καλά που ήμουν με άτομα που με κάνουν να περνάw καλά γιατί ρε παιδί μου αυτή η Αθήνα δεν παλεύεται. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Κατέβηκα τόοοοοσες φορές στη ζωή μου εκεί κάτω (δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες) και μετά από 2 μέρες θέλω να την κάνω. Δεν την υποφέρω. Ας όψεται η ανάγκη της κωλοΑθήνας αλλιώς θα σου'λεγα !
Και σήμερα, η Θεσσαλονίκη έχει μια μουντίλα που σε κάνει να θες να πάρεις το πρώτο ferry για Σποράδες. Ή το άλλο : σε κάνει δυστυχώς μουντρούχο και νωχελικό. Σήμερα στο Ωδείο δεν είχα όρεξη ούτε ΓΕΙΑ να τους πω. Το ξέχασα τελείως.
Αγαπημένο μου blog (επαναλαμβάνομαι), πρέπει να βγω στο κουρμπέτι, στην πιάτσα, στη ζωή ντε. Κι αυτό σημαίνει κοινώς, πρέπει να βρω δουλειά και κατ'επέκτασην χρήματα. Αφού γουστάρω ανεξαρτησίες, πρέπει να λουστώ και ταλαιπωρίες. Ναι ναι. Τα γράφω εδώ αυτά που σκέφτομαι περί ''εργασίας και χαράς'', γιατί νομίζω πως αν τα δω εδώ μετά από καιρό, θα τα συνηδειτοποιήσω και θα εγκληματιστώ γρήγορα ! ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ! ΞΥΥΥΥΥΠΝΑ ΕΑΥΤΕ ! ΞΗΜΕΡΩΣΕ !
Τέσπα blog, και πολύ ασχολήθηκα σήμερα μαζί σου. Και πολύ σου είπα.
Ίσως σου ξαναγράψω όταν βρω δουλειά! LOL
kiss
Υ.Γ : Ας δώσω και μια εξήγηση για τον τίτλο της παρούσας ''εξομολόγησής'' μου. Εκφράζω το παράπονό μου για την αφραγκία μου, που δεν μπορώ να απολαύσω απόψε το θεϊκό Γιάννη Αγγελάκα εκεί στο Ολύμπιον. Α ρε έρωτα και Α ρε κωλοΑθήνα, με ριμάξατε ! :) Byezzzzz

Μ.Π.  Θεσσαλονίκη 11-03-2008  1.12μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages